Wat verwacht jij dat – update 1

Ik neem je mee op reis…

Belofte maakt schuld en dus hierbij een (flinke) update over de vorderingen rond het boek ‘Wat verwacht jij dan?’. En … eerlijk is eerlijk, ik vind het ook echt leuk om de ontwikkelingen te delen. Niet in de laatste plaats, omdat ik het best een hele expeditie vind om zo’n eerste boek over mijn professionele inzichten te schrijven.

Ik wil best toegeven dat het in de eerste aanzet vooral onzeker-spannend was, daarna  stressie-spannend werd, toen ontstond een fase van verdwaal-spannend en inmiddels is het een fase van leuk-uitdagend-spannend.

Ik ben in 2018 gestart met het eerste idee voor dit boek, in 2018-2019 heb ik zoveel mogelijk ideeën verzameld en de eerste opzet voor het boek gemaakt en teksten geschreven. En ongeveer in maart 2020 besloot ik terug te keren naar de basisopzet.  Dat was best een twijfelpunt van doorgaan of stoppen, maar door met een frisse blik naar het geheel te kijken ontstonden nieuwe ideeën die verse moed gaven.

Zo ontstond er een schema-tekening over de wisselwerking tussen de spelers op het veld der verwachtingen. Ook bedacht ik dat ik input van real-life situaties wel erg mooi zou vinden. Om te weten of dat uitvoerbaar zou zijn, heb ik een oproep gedaan voor een aantal proef bijdragen. Daar zijn de afgelopen weken aardig wat reacties op binnengekomen waar ik heel enthousiast van ben geworden. Ik moet de inzendingen nog verder beoordelen op mogelijkheid tot opname in het boek, maar het lijkt een waardevolle aanvulling te zijn.  Met grote dank aan al degenen, vooral veel dames, die zo openhartig hun bijdrage inzonden.

De volgende stap is nogmaals een oproep plaatsen voor input, maar dan specifiek met de vraag of heren willen reageren! Dus heren … verwacht gerust een oproep op Facebook/LinkedIn, dan verwacht ik op mijn beurt dat er straks nog een paar mooie verwachtingsvolle bijdragen bijkomen.

Binnenkort meer. 😊

Feel free to act to be the bést You can be!

Sabine Alders-du Bosc/ACT2B…

22-6-2020