Over jou

Hé mooi mens!

Jij gelooft dat het anders kan. Dat er meer mogelijkheden zijn; voor jouzelf en voor de wereld om je heen.

Jij bent hier met een reden.

Je hebt een missie, omdat je weet dat er meer is in het leven dan dat wat je tot nu toe hebt ervaren. Daarom wil je het beste uit jezelf en/of uit je organisatie halen, op weg naar die betere toekomst.

De sleutel om het beste uit jezelf te halen is je eigenheid. Als jij die eigenheid, of authenticiteit ontdekt, hangt daar automatisch je eigen-wijsheid aan vast. Durf je te vertrouwen en te bouwen op je eigen-wijsheid, dan leer je je eigenzinnigheid gebruiken. Dat betekent dat je de dingen gaat doen op jouw eigen manier, omdat je gelooft dat dat de goede manier is.

Wil jij deze drietrapsraket ontdekken om jouw missie waar te maken?

  • Eigenheid

  • Eigen-wijsheid

  • Eigenzinnigheid

Waarin de termen staan voor:

Eigenheid = authenticiteit = is jouw natuurlijke, pure persoonlijkheid

Eigen-wijsheid = de combinatie van intuïtie, kennis, vaardigheden, inzichten die een leidraad vormen in keuzes, handelingen en het vormgeven van leven en werk

Eigenzinnigheid = de manier waarop je de eigenheid en eigenwijsheid tot uitdrukking brengt

Ik geloof in jou

Kortom, ik geloof in de kracht van inspiratie die jou de weg wijst naar die  sterke eigenheid. Met jouw leiderschap geef je richting aan jouw leven, jouw loopbaan en aan jouw vermogen om anderen te leiden of te coachen.

Ik geloof in het vermogen van jouw onderneming, jouw organisatie. Zo voeg jij op eigen wijze waarde toe aan de samenleving, om meer te zijn dan omzetgenerator en werkplaats.

Wil je je missie nog sterker leven? Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Ben je benieuwd of je jouw eigenheid al ten volle kent en benut?

Zin in een (on)gewoon goed gesprek om kennis te maken? Ik ontmoet je graag