Act2b… & boeken voor jou!

In 2005 schreef ik …

Het geboortegedicht van ACT2B…

Dit gedicht, of dichtsel zoals ik het noem, was voor mij ook letterlijk de verwoording van het moment dat ik besloot om doelbewust actie te nemen om vanuit eigenheid te gaan leven en werken. Het moment dat ACT2B… werd geboren.

Zo ontstond trouwens ook de ondertitel bij de bedrijfsnaam, of misschien beter nog het fundamentele statement. “Feel free to act to be the best you can be!”  Voel je vrij om in actie te komen om het beste van jezelf te zijn!

ACT2B…  Weet je dat de B met de 3-puntjes staan voor bewustwording, bezieling en beweging? Maar op deze pagina mag één van puntjes ook voor de B van boek(en) staan.

Schrijven is een essentieel onderdeel van míjn eigenheid. Vanaf mijn jongste kindertijd schrijf ik, verhaaltjes en vooral veel dichtsels. Er is werkelijk geen dag waarop ik niet schrijf. Zomaar om mijn gevoel een plek te geven, maar meestal voor anderen om ze een hart onder de riem te steken of kleur te geven aan een gedenkwaardig moment, of als troost in trieste dagen.

In de loop der jaren zijn verschillende van mijn dichtsels in boeken en bundels opgenomen en uitgegeven (zie bibliografie). Ik heb enige tijd columns geschreven voor regionale websites en bijdragen gedeeld in het regionale ondernemersblad. Echter, nog niet eerder heb ik mij gewaagd aan het schrijven van een boek over een beroepsmatig thema. En dát terwijl er zoveel aan wetenswaardigheden te delen is. Het is dan ook de hoogste tijd dat ik dat wél ga doen. Het wordt vooral een praktisch boek, geschreven vanuit mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties.

Sabine Alders-du Bosc

Wat verwacht jij dan? – Boek in wording…

Volg hier de vorderingen!

Ik heb een aantal mooie werken mogen schrijven.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje.