Vrijheid! Paradijsvogel zoekt vrije vleugelruimte

5 mei 2020

Hé mooi mens, op 5 mei heb ik geschreven:

“Schrijven is voor mij vrijheid en bevrijding! De ultieme bevrijding waar mijn gedachten een weg vinden, mijn geest vleugels krijgt en mijn ziel feest kan vieren. De plek, de actie, de beweging waar mijn eigenheid alle ruimte kan krijgen.
En toch voelt het nog steeds als schrijven in beperking. Het is tijd, de hoogste tijd dat ik mijzelf bevrijd. Vandaag trek ik mijn plan en graaf ik mij onder de muren van tijdgebrek uit en verlos mij van het drukkend dak van noodzaak of financieel gemak. Er is geen andere tijd dan vandaag om recht te doen aan De Vrijheid om te Zijn.
Gisteren voelde ik de last van mijn grootouders in tijden van nood. Hun verdriet, hun creativiteit om te overleven, hun stille woorden over bange tijden klonken in mijn hart. Vandaag hebben zij mij wakker gemaakt en voel ik mij geroepen om ten volle gehoor te geven aan de stem van mijn hart.”

Intuïtieve woorden als reactie op een ‘bevrijdingsvraag’ in mijn kleurrijke schrijfgroep.

En mooi mens, ik vraag me af, wat betekent bevrijding voor jou? Waarvan wil jij nog bevrijd worden om jouw eigenheid te durven leven? Wat is er nodig om gewoon te ZIJN en jouw eigen ruimte in te nemen?

Ik weet zeker dat in jou een kleurrijke Paradijsvogel woont! Een prachtige, krachtige kleurrijke ‘vogel’, die zoekt naar vrije vleugelruimte om boven zichzelf uit te stijgen, die zoekt naar ademruimte om met jouw stem en klankkleur een eigen geluid te laten horen.  Vandaag is een ultieme dag om te besluiten dat jij jezelf die vrijheid mag geven.

Durf te onderzoeken waarin jij jezelf tegenhoudt om ‘gewoon jezelf te Zijn’ en uiting te geven aan dát wat er in jou leeft. Jouw eigenheid en eigen-wijsheid te (h)erkennen. Dán ontdek je de manier om jouw eigenzinnige plek in te nemen in het leven en werk te vinden waar jouw talenten een podium vinden.

In mijn begeleiding staat ‘eigenheid’ centraal, met een aanpak die ruimte geeft aan wie bijvoorbeeld  sterk intuïtief is of zich altijd al ‘anders dan anderen’ voelt.

Ben jij die Paradijsvogel op zoek naar vrije vleugelruimte en jouw eigen geluid, maar loop je vast … Lukt het je niet om los te komen en jouw vleugels uit te slaan, of de juiste toon aan jouw stem te geven? Neem vrijblijvend contact op om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen.

Sabine / ACT2B…/ Mei 2020