Je weet het pas als je het mist

Je weet het pas als je het mist…

Inzichtbericht met nieuwe mogelijkheden voor jou!

Hé mooi mens,

Tijd voor een nieuw Act2B… Inzichtbericht! De hoogste tijd om wat inzichten in de wereld te zetten. Vooral ook om kennis te geven van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor jou.

Hoe het zo is gekomen

Het is augustus 2020 als er in mijn leven plots ingrijpende zaken binnensluipen. Nu heb ik eerder met ingrijpende situaties te maken gehad en al die keren heb ik uiteindelijk wel goed doorstaan. Dat zijn ook de situaties die je de lessen leren waar je levenswijsheid mee opbouwt. Mijn  professionele achtergrond en persoonlijke kwaliteiten zijn daarin uiteraard ook altijd helpend geweest. Toch bleek de impact nu anders. De veelheid aan zaken die in een korte periode op mij afkwam op gebied van mijn eigen gezondheid en die van naasten, noodgedwongen professionele afwegingen en het verdrietige verlies van dierbaren maakte het behoorlijk complex.

Tijdens dit gehele proces heb ik van onverwacht veel mensen liefdevolle hulp, aandacht en ondersteuning mogen ervaren. Ook vakgenoten stonden steeds standby om ondersteuning te bieden. Dat was ongelooflijk helpend in een zeer lastige periode. Écht zo fijn om dát te mogen beleven en waar ik ook enorm dankbaar voor ben!

Hoe fijn, steunend en geruststellend de meeste handreikingen en gesprekken ook waren, toch bleef er steeds een drukkend gevoel knagen. Een sterke behoefte om mijn verhaal te doen zonder dat er oordelen, oplossingen, oefeningen of acties werden aangedragen. Een mogelijkheid om mijn hart te luchten, een luisterend oor te vinden voor al die ontzettend indringende, en soms tegenstrijdige, gevoelens en gedachten die ik (voor mijn gevoel) zeer lastig kon delen met anderen. Hoe fijn zou het zijn om met iemand te kunnen praten over mijn gedachten, mijn angsten, mijn twijfels of gewoon diepere levensvragen. Ruimte vinden voor mijn ingeslikte verdriet. Zomaar een open gesprek, al pratend onderzoekend bij mijzelf of gespiegeld door een ander, zonder dat het gesprek een uitkomst zou moeten hebben.

Ik had vooral behoefte aan een luisterend oor van iemand met verdiepend inzicht, zonder oordeel en zonder taboes. Iemand die niet verbonden was met mijn persoonlijke kring of die de thema’s oplossingsgericht zou benaderen. Het beeld van een gebeds- of meditatiecentrum kwam steeds bij mij op, als plek waar je de ruimte en een oordeelsvrij gesprek zou kunnen vinden met ruimte voor diepere verkenning. Niet gebonden aan een specifiek spiritueel of religieus kader, maar wel met alle ruimte voor vragen vanuit zo’n perspectief. Ik realiseerde me dat dát voor mij als een gemis voelde. Iets waar anderen ongetwijfeld ook mee te maken hebben, zeker als je kijkt naar het toegenomen beroep dat op bijvoorbeeld telefonische hulplijnen wordt gedaan.

Ik vroeg me af waarom niemand iets deed …

Toen ik weer langzaam de draad van mijn leven en werk kon gaan oppakken, herinnerde ik mij de Omdenken-quote ‘Ik vroeg me af waarom niemand iets deed. Toen realiseerde ik me dat ikzelf iemand ben.’ Een inzicht dat ik kon inzetten ten dienste van anderen. Het werd tijd om dat, wat ik zelf zo gemist had, voor anderen mogelijk te maken. En zó werd de mogelijkheid van Een Ongewoon Goed Gesprek geboren. Lees er hier meer over.

Een Ongewoon Goed Gesprek is er voor jou als je …

  • Op zoek bent naar de zin der dingen, van het leven, jouw relatie of werk
  • Een bezwaard hart hebt of troost zoekt
  • Een verhaal hebt dat je nog met niemand hebt durven/kunnen delen
  • Twijfels of plaaggedachten hebt
  • Zonder belemmering jouw hart wilt luchten
  • Ruimte wilt maken in je hoofd, om weer vrij te ademen en keuzes te maken
  • Het verlangen van je ziel wil onderzoeken of de ruimte wil geven.

Een Ongewoon Goed Gesprek is bedoeld om je ziel te laten spreken, kracht te vinden en met een opgeruimd hoofd keuzes vanuit je hart te kunnen maken.

Een Ongewoon Goed Gesprek is verhelderend, confronterend, spiegelend, versterkend, ruimte makend, spiritueel voor wie dat wil en zingevend voor wie dat zoekt.

Voor jou … een Ongewoon Goed Gesprek of alleen een luisterend oor als jij dat zoekt. Wil je meer weten of direct een afspraak maken, klik dan hier en laat een berichtje achter. Ik neem dan zo snel als mogelijk persoonlijk contact met je op.

Uiteraard mag je me ook gewoon mailen of bellen, zie onderstaande contactgegevens.

Goed om te weten dat je 24/7 jouw bericht kunt achterlaten en ik doorgaans binnen 24 uur reageer.

Sabine Alders-du Bosc/09-07-2021