ACT2B… stelt zich hier graag kort aan u voor. Een persoonlijke kennismaking? Kijk onder Contact

ACT2B… is in 2005 ontstaan uit een creatieve mix van kennis - ervaring - idealisme – realisme – positivisme, kortom ‘eigen wijsheid’. Een verpersoonlijking van een organisatie die kiest voor actie, bewustwording en beweging om doelen te bereiken en het beste uit zichzelf c.q. de ander te halen. Kwaliteiten: daadkracht, creativiteit, openheid, empathie, resultaatgerichtheid.


"Zonder doel geen richting, zonder richting geen beweging"

ACT2B… is zelf continu in beweging. Ook voor ACT2B... geldt "Geen groei zonder ontwikkeling", of nog beter "Meesterschap kenmerkt zich door de moed leerling te blijven". Want ... in ieder mens en iedere organisatie 'woont' een schat aan mogelijkheden die soms (her)ontdekt of geoptimaliseert moeten worden voor beter of prettiger functioneren. 

Naast levens- en loopbaancoaching, management ondersteuining & leiderschapsontwikkeling en training breidt ACT2B... haar diensten uit om cliënten en opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit met verdere specialisaties op het gebied van mens en werk en maatschappelijk actuele thema's. In de afgelopen jaren is onze expertise uitgebreid o.a. op gebied managementcoaching, psychosociale begeleiding, stress & burn-out, creatief & innovatief denken, Extra Intelligentie & Sensitiviteit en gespecialiseerde aanpak van eenzaamheid.

De werkwijze van ACT2B... past bij doelgerichte, actieve en levensbewuste mensen en organisaties, die weer geïnspireerd willen worden om het beste uit zichzelf te halen. Want: 'Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!'


 Wil je een beter beeld krijgen van wie ACT2B... is en wat 'ze' doet?
 Kijk dan hier voor het ACT2B filmpje.ACT2B… mensen de “vaste staf” van ACT2B… bestaat uit: Sabine Alders (Coach & Trainer & Inspirator) en Marjo Stuik (Office Manager) 

ACT2B... werkt samen met een netwerk van professionals, die op basis van hun expertise of hun werkregio zijn in te zetten. Bijvoorbeeld t.b.v. burn-out preventie, teamvorming en arbeidsdeskundig advies.

 

 

Sabine Alders RL Levens- en Loopbaanprofessional, Coach/counsellor, Trainer & Inspirator ... ofwel Optimalist

Sabine (geb. 1958) is sinds 1978 werkzaam in het werkveld Mens & Arbeid en heeft daar een schat aan ervaring en scholing opgebouwd, waarvan zo’n 30 jaar management-ervaring. Vanuit de overtuiging dat veranderen bij jezelf begint heeft zij kennis, ervaring en visie gebundeld om met ACT2B… op eigen wijze vorm te geven aan begeleiding van individuen en organisaties. Haar benadering kenmerkt zich door een praktische, essentiegerichte aanpak met de focus op mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Zij beschikt over een “koffer vol instrumenten” om werkelijk een maatwerk-traject te kunnen garanderen, met kennis van Positieve Psychologie, Hypnotherapie, Lifecoaching, Creatieve counseling, RET, NLP en Biografisch werken, Extra Intelligentie en begeleiding bij eenzaamheid. NOLOC geregistreerd  en CMI-C gecertificeerd Loopbaanprofessional. Haar motto: ‘Het beste van mijzelf, ten dienste van een ander’.

Toegevoegd als nieuwe expertise sinds medio 2017 IEMT (Integral Eye Movement Therapie)om nog prettiger en vooral nog effectiever aan de gewenste verandering van cliënten en opdrachtgevers te kunnen bijdragen. IEMT kan worden ingezet om terugkerende en belemmerende gevoelens die passen bij angsten, stress, fobie, identiteitsontwikkeling e.d. te verminderen of te laten verdwijnen. Hierdoor wordt het mogelijk om weer meer grip te krijgen op het eigen leven. 

 

 

 

 

 

 

Marjo Stuik Office Manager

Marjo (geb. 1960) heeft een werkzame carrière met uiteenlopende functies achter de rug en deze ruime “bagage” komt goed van pas bij haar ondersteunende en administratieve werkzaamheden voor ACT2B… Zij is ons centrale aanspreekpunt voor de administratieve organisatie.


 

 

 


 


joomlacode.ru
Twitter Image
Facebook Image
View Act2B's profile on LinkedIn