Think like a Zebra is een nieuwe internationale methode die helpt het creatief en innovatief denken te vergroten. De beeldende vormgeving en de unieke instrumenten die gebruikt worden bij de Think like a Zebra methode maakt van iedereen een innovator. Voor de ontwikkeling van het creatief denken ontstaat met deze methode een universele taal, die door iedereen te gebruiken is om verandering in hun leven te brengen, problemen op te lossen en innovatie in het bedrijfsleven en het dagelijks leven te creëren.

Vaak zijn er 3 tot 5 denkstrategieën om een bepaalde vraag of probleem op te lossen. Wat nou als er geen passend antwoord te bedenken valt? Dan heb je een probleem! Met Think like a Zebra
zijn er wel 10 denkstrategieën. Iedere denkstrategie is onderverdeeld in categorieën, zodat er ruim 50 mogelijkheden worden aangeboden om de vraag te beantwoorden en het probleem op te lossen. Deze unieke methode kan gebruikt worden in het bedrijfsleven, bij het begeleiden van jongeren en gezinnen, voor de klas of zelfs in het dagelijks leven. Think like a Zebra zorgt voor meer opties, meer ideeën, meer ontwikkeling, meer inspiratie, meer innovatie wat leidt tot een enorme verandering, een nieuwe kijk op de wereld en heel veel creativiteit!
Kortom, Think like a Zebra is een methode die praktisch, eenvoudig en breed inzetbaar is en snel concrete resultaten geeft.

Sabine Alders-du Bosc is één van de eerste Creative Trainers van Think like a Zebra in Nederland met een volledige licentie (2013). Inmiddels hebben verschillende organisaties (onderwijs, bedrijfsleven, netwerkgroepen) in Nederland kennisgemaakt met deze methodiek en ervaren hoe plezierig eenvoudig het eigen oplossendvermogen opgerekt kan worden.

Meer informatie over het ontstaan, gebruik en denk tips.

Ook kunt u voor meer informatie over de methode terecht op de officiele Think like a Zebra website.

 

joomlacode.ru
Twitter Image
Facebook Image
View Act2B's profile on LinkedIn