ACT2B... blijft in beweging! Zoals naar onze mening verwacht mag worden van een bureau voor zelfrealisatie. En dus ... hebben wij de afgelopen jaren enkele bijzondere specialisaties aan onze diensten toegevoegd. Specialisaties die inspireren en bijdragen aan het optimaliseren van het leven en werk van mensen en organisaties.

ACT2B... Agenda

 

Praktische informatie                                                              Activiteit

 

 

 


 

Durf jij het aan om meer mogelijkheden voor jezelf of met jouw bedrijf te creëren?Dan ben je van harte welkom!

 

 

Workshops CREATIEF EN INNOVATIEF DENKEN

Een krachtinstrument voor iedereen die zichzelf, zijn/haar bedrijf, leerlingen of cliënten een groter    probleemoplossend vermogen, vernieuwing en inspiratie gunt!

Ontdek hoe jij met 'Think like a Zebra®' op een praktische, doeltreffende en aansprekende manier denkramen kunt openen die anders gesloten blijven. Veranderende omstandigheden vragen om flexibel denken. De meeste mensen gebruiken drie of vier denkstijlen om ideeën te ontwikkelen of problemen op te lossen. Met 'Think like a Zebra®' leer je er tien te gebruiken! De drieënvijftig diercoaches geven jou en/of je klant toegang tot nieuwe inzichten!

Workshops van 0,5 dag ter introductie en uitdaging van jouw creatief potentieel tot een intensieve 2 daagse om de methodiek te leren gebruiken of een specifiek vraagstuk uit te werken en aanzet tot verandering te geven door gecertificeerde 'Think like a Zebra®'-trainers.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op de website www.thinklikeazebra.nl voor informatie over deze inspirerende methode die innovatief denken voor iedereeen mogelijk maakt.

Kosten : op aanvraag

 

 

                       

 

 

 

 

 

Tips & Links van ACT2B...

1) ACT2B... begeleidt in samenwerking met Cancer & Career werknemers met kanker die graag terug willen keren naar hun werk.
Bent u een werknemer met kanker of een werkgever in zo'n situatie en kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken met de re-integratie, kijk dan voor meer informatie onder Cancer & Career.

2) Van plan om te gaan studeren maar weet je eigenlijk nog niet wat? Bekijk dan deze blog!
Op 'Like 2 be me' kun je een kijkje nemen in de wereld van verschillende beroepen. 
http://like2bme.wordpress.com/

3) Choice is een organisatie die zich sinds 1993 bezig houdt met de mobiliteit van werknemers. Ze begeleiden werknemers op eigen verzoek en in opdracht van opdrachtgevers. De begeleiding van werknemers wordt gedaan door het landelijke 'Choice team' dat bestaat uit ervaren adviseurs. Ook ACT2B... is partner van Choice. 
www.choice-loopbaanadvies.nl

4) Tijd voor een businessevent of een vergaderbreak, misschien zin in een leuke activiteit of een metafoor voor verandering voor uw organisatie nodig? Een teamactiviteit leidt vaak tot nieuwe inzichten. www.workshopschermen.nl

5) Op zoek naar een stijlvolle en sfeervolle lokatie in het centrum van Nederland? Meetinglodge is de plek waar sfeer en functionaliteit hand in hand gaan. Gastvrijheid, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de drie woorden die hier centraal staan. Naast vergaderplek kunnen hier ook diverse activiteiten worden aangeboden.  www.meetinglodge.nl

joomlacode.ru
Twitter Image
Facebook Image
View Act2B's profile on LinkedIn